Deze 9 Shotjes maak je met Jägermeister

Jagermeister Shotjes Blog

Deze 9 Shotjes maak je met Jägermeister

Jagershert blog

Nee toch, serieus? Jägermeister ook nog is mengen met andere dranken. Ja zekers! Wij weten als geen ander dat Jägermeister shotjes meer is dan alleen drank – zoals ze zelf promoten, het is een ervaring. En wat wij ook weten is dat die ervaring voor iedereen anders is. Je hebt er in ieder geval een herinnering aan, die heerlijke uitgesproken smaak en natuurlijk de geur die je zonder moeite zo weer naar voren haalt. hierdoor ben je een liefhebber of misschien juist niet. 

Wat nou als wij je vertellen dat die zelfde Jägermeister, prima te drinken is gemixed met andere dranken. Shotjes gemaakt met Jägermeister.

Laten we eerst even kort iets vertellen over Jägermeister, voor de gene die geen idee hebben wat het is. 

Jagermiester is een van oorsprong Duitse kruidenbitter, opgericht door jager en drankliefhebber Curt Mast, ergens op een vrijdag middag in 1934. 

De drank bestaat uit maar liefst 56 soorten kruiden (waarvan sommige nog steeds geheim) en heeft een alcohol percentage van 35%. Jägermeister was ooit bedoeld als geneesmiddel tegen van alles, is inmiddels uitgegroeid tot een klassieke kruidenbitter bekend over de hele wereld. En niet alleen bekend door zijn bijzondere smaak. Jägermeister is overduidelijk herkenbaar aan zijn iconische vierkante groene fles met daarop het logo de Hubertus-hert met kruisje boven zijn hoofd. Zo, weet je dat ook weer.

Dan nu het geen waar je waarschijnlijk voor op de deze pagina bent, shotjes gemaakt met Jägermeister. Wij van Shotjepedia hebben 9 Jäger shotjes recepten voor je op een rijtje gezet. En natuurlijk zo als altijd, lekker overzichtelijk met de bereidingswijze en de ingrediënten plus een handig linkje naar de Gall & Gall, gemakkelijk de flessen die je nodig hebt in je mandje en je haalt ze zo op bij de dichtstbijzijnde winkel, of beter nog, ze brengen het bij je thuis! 

Proost!

Dit bericht kun je delen

Beordeel deze post

Deze 9 Shotjes maak je met Jägermeister Nee toch, serieus? Jägermeister ook nog is mengen met andere dranken. Ja zekers! Wij weten als geen ander dat Jägermeister shotjes meer is dan alleen drank – zoals ze zelf promoten, het is een ervaring. En wat wij ook weten is dat die ervaring voor iedereen anders is. Je hebt er in ieder geval een…
5 1 5 1
0 / 5 Rating: 5

jouw beoordeling:

Belle en Beest Blog Shot

We beginnen met de Beauty and the Beast shot. Een shotje voor sommige misschien nog onbekend en dat komt hoogst waarschijnlijk door de Tequila Rose Strawberry Cream. 

Deze Romige Aardbeien Likeur in combinatie met Jägermeister is een sensatie.

Belle schijnt er een beest van te worden.. hebben wij van horen zeggen.

Ingrediënten:

Tequila Rose

Jägermeister

Bar tools:

Shotglas, Barlepel

Bereidingswijze:

 • 2/3 Tequila Rose
 • 1/3 Jägermeister

Vul tweederde van het shotglas met de Tequila Rose, schenk met behulp van de barlepel een laag Jägermeister hierop tot het shotglas gevuld is.

Belle en Beest Blog Shot
Farao Blog Shot

Farao’s de koningen en koninginnen van Egypte. Drink er één te veel en je bent klaar om ingebalsemd te worden en te verdwijnen in je tombe. Gegarandeerd dat je wakker wordt met een punthoofd als een piramide.

Ingrediënten:

Jägermeister

Southern Comfort

Bar tools:

Shotglas

Bereidingswijze:

 • 1/2 Jägermeister
 • 1/2 Southern Comfort

Vul de helft van het shotglas met Jägermeister en voeg daarna de Southern Comfort toe tot het shotglas gevuld is.

Farao Blog Shot
Motor Olie blog shot

Even een pitstop met dit krachtige shotje. Net zoals bij ieder APKtje, motortje een beetje doorsmeren en hop weer gas erop. Ideaal voor als de avond wat stroefjes verloopt.

Ingrediënten:

Gold Strike

Jägermeister

Bar tools:

Shotglas, Barlepel

Bereidingswijze:

 • 2/3 Gold Strike
 • 1/3 Jägermeister.

Vul tweederde van het shotglas met Gold Strike, schenk daarna met behulp van de Barspoon de Jägermeister er op. 

Motor Olie blog shot

Tekst gaat verder na advertentie

Lognessie blog shot

Voor wie hem in het echt nooit heeft gezien, de Nessi. Monster van een shotje met verassend lekkere smaak. Drink ze met mate(n), want je wordt zo lam als een doedelzak van die krengen.

Ingrediënten:

Meloen Likeur

Baileys

Jägermeister

Bar tools:

Shotglas, Barlepel

Bereidingswijze:

 • 1/3 Meloen Likeur
 • 1/3 Baileys
 • 1/3 Jägermeister

Vul éénderde van het shotglas met de Meloen Likeur, schenk met behulp van de barlepel een laag baileys hierop en op de zelfde manier een laag Jagermeister tot het shotglas gevuld is.

Lognessie blog shot
Kanon blog shot

Ooit gehoord van de term “zo dronken als een kanonskogel”? wel of niet de kanon is sowieso het proberen waard. Heerlijk maar verraderlijk shotje met een lekkere frisse knal.

Ingrediënten:

Creme the Menthe

Jägermeister

 

Bar tools:

Shotglas

Bereidingswijze:

 • 1/2 Creme de Menthe White
 • 1/2 Jägermeister

Vul de helft van het shotglas met de Creme de Menthe White, schenk daarna de Jägermeister erbij tot het shotglas gevuld is.

Kanon blog shot
Duits Burrito blog shot

Duitse Jägermeister samen met een Tequila uit het 9.442 kilometer verderop liggende Mexico. Het had zomaar één van de wereldgerechten van Knorr kunnen zijn, deze German Burrito Shot is dan ook werelds, dus maken die hap en Andale, Andale… Jetzt geht los!!

Ingrediënten:

Jägermeister

Tequila

Bar tools:

Shotglas

Bereidingswijze:

 • 1/2 Jägermeister
 • 1/2 Tequila

Vul de helft van het shotglas met Jägermeister en voeg daarna de Tequila toe tot het shotglas gevuld is.

Duits Burrito blog shot
Frankenstein blog shot

Als je de blog angstig leuke shotjes voor de Halloween hebt gelezen dan ken je dit shotje waarschijnlijk al. Lang verhaal kort, het schijnt dat Dr. Frankenstein en zijn assistent Igor dit dronken terwijl ze het monster tot leven wekte. Altijd leuk om wat feitjes te weten over de shotjes die je drinkt.

Ingrediënten:

Sourz Apple

Jägermeister

Bar tools:

Shotglas, Barlepel

Bereidingswijze:

 • 3/4 Sourz Apple
 • 1/4 Jägermeister

Vul drievierde van het shotglas met de Sourz Apple, schenk daarna met behulp van de Barlepel de Jägermeister er op.

Frankenstein blog shot
Astronaut Blog Shot

Ben jij niet van deze planeet af te slaan dan is het astronauten shotje echt wat voor jou! Maak je klaar om op ze Andre Kuipers de ruimte in te knallen. 10, 9, 8, 7….

Ingrediënten:

Jägermeister

Sambuca

Bar tools:

Shotglas, Shaker en ijsblokjes

Bereidingswijze:

 • 1/2 Sambuca
 • 1/2 Jägermeister

Vul de shaker met wat ijsblokjes, schenk één deel Sambuca in en voeg daarna één deel Jägermeister toe. Kort shaken en uitschenken.

Astronaut Blog Shot
Jagerbomb Blog shot

Voor ons de parel wat betreft Jägermeister shotjes, we hebben het natuurlijk over de Jägerbomb. Ook wel bekend als een Flying Hirsch oftewel vliegend hert.

Een heerlijk tussendoortje en leuk om met meerdere te drinken. De combinatie van de twee dranken creëert een geur en smaak die je niet snel vergeet, zelfs als je er heel veel drinkt.

Pas wel op voor je voortandjes.

Ingrediënten:

Jagermeister

Red Bull

Bar tools:

Shotglas, Whiskeyglas

Bereidingswijze:

 • 1/2 Red Bull
 • Shot Jägermeister

Schenk een half blikje Red Bull in een whiskey glas, laat vervolgens het shotje Jägermeister er in vallen. In één keer opdrinken en lekker genieten.

TIP! Jäger Domino. Zet meerdere whiskey glazen met Red Bull naast elkaar en balanseer de shotjes Jägermeister op iedere twee glazen. Tik de eerste om en de shotjes trein is vertrokken. Tjoe Tjoeeee..

TIP2! Je kunt ook de kleine 4cl Jägerflesjes gebruiken inplaats van shotglaasjes. 

Jagerbomb Blog shot

Shotjes Recepten

Dit waren de shotjes die je kunt maken met Jägermeister. NIX18 en drink met mate(n). Deel vooral je creaties op de socials en tag @shotjepedia. We zijn reuze benieuwd! Wil je nog meer recepten ontdekken? Bekijk dan deze shotjes database. Proost!