Retourbeleid

Bij Shotjepedia willen we dat je tevreden bent met je aankoop. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, begrijpen we dat je het misschien wilt retourneren. Hieronder vind je ons retourbeleid om je te begeleiden bij dit proces:

Retourvoorwaarden

  1. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de aankoop te annuleren en vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.
  2. De producten moeten in ongebruikte, onbeschadigde en originele staat zijn, inclusief alle verpakkingen en labels.
  3. Aangepaste of gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect zijn.

Retourprocedure

  1. We proberen onze producten zo goed mogelijk te omschrijven, maar als je toch van gedachten verandert, neem dan contact op met onze klantenservice via shop@shotjepedia.nl om je annulering of retour aan te melden en om het retouradres te ontvangen.
  2. Zorg ervoor dat je de producten veilig verpakt in een doos om schade tijdens het transport te voorkomen. Stuur vervolgens het pakket terug naar het aangegeven retouradres met behulp van een traceerbare verzendmethode.
  3. Zodra we het geretourneerde artikel ontvangen en inspecteren, zullen we het totale bedrag van je aankoop, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode.
  4. Indien het product beschadigd is geraakt of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig was om het product te proberen, behouden we ons het recht voor om een waardevermindering van het product in rekening te brengen.

Retourkosten

Op dit moment zijn de kosten voor het retourneren van producten voor eigen rekening. De kosten voor retour, van u thuis naar de webwinkel, moeten door u worden betaald. Deze kosten bedragen rond de €7,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw post bedrijf.
We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken om ervoor te zorgen dat het pakket veilig bij ons terugkomt.

Terugbetaling

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we het totale aankoopbedrag, inclusief oorspronkelijke verzendkosten, binnen 14 dagen terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening verschijnt, afhankelijk van de verwerkingstijd van je bank of betaalprovider.

We hopen dat je tevreden zult zijn met je aankoop, maar als dat niet het geval is, doen we ons best om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als je vragen hebt over retouren of hulp nodig hebt bij het initiëren van een retour, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.