Levertijd en verzendkosten

Bezorging

Bij Shotjepedia doen we ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je je aankopen zo spoedig mogelijk ontvangt. In de meeste gevallen worden bestellingen die vóór 20:00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Dit betekent dat je snel kunt genieten van je nieuwste aankopen. We begrijpen hoe belangrijk het is om je producten snel in huis te hebben.

We willen je er echter aan herinneren dat we ook afhankelijk zijn van onze bezorgpartner, PostNL. Ondanks onze inspanningen om je bestelling tijdig te verzenden, kunnen er soms vertragingen optreden die buiten onze controle liggen. Wees gerust, als er onverwachte vertragingen optreden, zullen we je hierover direct informeren.

Hoewel we ons best doen om zoveel mogelijk producten direct te verzenden, kan het voorkomen dat sommige items tijdelijk niet op voorraad zijn. In dergelijke gevallen kan de levertijd iets langer zijn. We willen benadrukken dat we altijd transparant zullen zijn over eventuele vertragingen. Mocht je bestelling onverhoopt vertraging oplopen, dan stellen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzendkosten

De prijzen die op onze webshop worden weergegeven, zijn exclusief verzendkosten, tenzij duidelijk anders vermeld op de productpagina, doormiddel van de tekst GRATIS VERZENDING. We begrijpen het belang van heldere communicatie over verzendkosten voor een fijne winkelervaring. De prijzen die wij hanteren voor verzending worden weergeven op de afreken pagina.

Houd er rekening mee dat kosten voor het retourneren van artikelen voor eigen rekening zijn. We staan echter klaar om je te begeleiden bij retouren en om eventuele vragen hierover te beantwoorden.